Mexican nachos

Mexican nachos

Juuston kera uunissa gratinoidut nachot ovat klassikko, ja valmiilla TexMex-täytteellä tämän herkun valmistaminen on helpompaa kuin ikinä! Kokeile kana- tai kasvisversio.

Mexican nachos

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 450 g nachoja
  • 4 dl cheddarjuustoa raasteena
  • 1 pss
  • 1 kpl avokadoa
  • 0.5 kpl limeä
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 kpl kevätsipulin vartta
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 prk jalapeñoviipaleita

Valmistusohje

Halkaise avokado, poista kivi veitsellä ja hedelmäliha lusikalla. Kuutioi hedelmäliha ja purista päälle limemehu tummumisen välttämiseksi.

Pese ja leikkaa toimaatit pieniksi kuutioiksi.

Levitä nachot uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia.

Kuumenna nachojen gratinoituessa TexMex Chicken tai TexMex Vegetarian kattilassa. Ripottele täyte sulaneen juuston päälle. Lusikoi päälle vielä avokado- ja tomaattikuutiot sekä ranskankerma.

Koristele kevätsipulilla ja jalapeñoviipaleilla. Tarjoile heti ja nauti!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.