Minestronekeittoa ja jauhettua naudan sisäpaistia

Minestronekeittoa ja jauhettua naudan sisäpaistia

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Italialaisesta ruoasta puhuttaessa ei voi olla mainitsematta klassista minestronea. Lisää ruokaisuutta saat helposti lisäämällä tarjolle vähärasvaista HK Hienoksi jauhettua naudan sisäpaistia.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Freesaa vihanneksia ja esikeitettyjä papuja oliiviöljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkoviini ja kiehauta. Kaada joukkoon tomaattimurska, sekä vesi tai vasikkaliemi. Mausta laakerinlehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää mukaan pasta ja keitä noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita joukkoon karkeasti hienonnettu basilika.

Paista jauheliha pienessä määrässä oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Annostele keitto annoskulhoihin ja ripottele päälle paistettua jauhettua naudan sisäpaistia.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Hienoksi jauhettua Naudan sisäpaistia

1 sipuli kuutioituna
1 porkkana kuutioituna
2 varsisellerin vartta viipaloituna
2 dl liotettuja ja esikeitettyjä valkoisia papuja
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ kesäkurpitsa
1 prk tomaattimurskaa
2 laakerinlehteä
mustapippuria
1,5 dl makaronia
1 l kana, - tai vasikkalientä
1 dl valkoviiniä
½ pnt basilikaa silputtuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.