Mehevä lihapiirakka eli After party lihis

Mehevä lihapiirakka eli After party lihis

Kun elimistö huutaa energiaa ja suolapalan tarve on suurimmillaan, lihis auttaa! Tässä lihiksessä yhdistyvät kaikki lihapiirakan, pekonin ja juustokastikkeen parhaat ominaisuudet. Lihapiirakkaan saa herkullisen rapean pinnan paistamalla sen pannulla tai uunissa. Äärimmäisen nälän yllättäessä mikro on nopein ratkaisu. Nauti!

Mehevä lihapiirakka eli After party lihis

Arvostele resepti
6 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Paista pekonit rapeiksi pannulla tai uunissa.
Paista kananmunat pannulla. 
Kuumenna pippurikastike ja paloiteltu sulatejuusto kattilassa koko ajan sekoitellen, kunnes juusto on sulanut.
Lämmitä lihapiirakat pannulla, uunissa tai mikrossa ja leikkaa ne veitsellä reunasta auki.
Täytä lihapiirakka paistetulla kananmunalla, grillifileeviipaleilla ja paistetulla pekonilla.
Viimeistele herkkulihis vielä juustokastikkeella ja käy kiinni!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.