Nachos supreme con Sininen Lenkki®

Nachos supreme con Sininen Lenkki®

3-4 annosta   n. 40 min  Gluteeniton

Kukapa ei tykkäisi oikein kunnon nachos supremesta? Tässä reseptissä Suomi kohtaa Meksikon, kun perinteinen uunimakkara ja nachopelti yhdistyvät. ¡Ay, caramba!

Valmistusohje

(n. 40 min)

Kuori makkarat ja viillota ne. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi punasipuli. Freesaa tomaatit ja punasipuli pienessä määrässä rypsiöljyä ja mausta tacomausteella.

Laita makkarat uunivuokaan ja lusikoi tomaatti-punasipuliseos makkaroiden väliin. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Lisää päälle cheddarkastike ja maissilastut. Jatka paistamista vielä viitisen minuuttia.

Ripottele päälle ohueksi leikattu jalapeno sekä korianteri ja tarjoa ranskankerman kanssa.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

2 kourallista maissilastuja kevyesti rikottuina
1,5 dl juoksevaa cheddaria esim, koskenlaskija
1 rs kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1-2 kpl tuore jalapeno
1 rkl tacomaustetta
½ pnt korianteria silputtuna
1 prk ranskankermaa
rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.