Nachos supreme

Nachos supreme

4 annosta   n. 30 min 

Nachopelti on hurmannut suomalaiset, ja miksipä ei - jauhelihalla ja cheddarjuustokastikkeella kuorrutetut maissilastut ovat takuuvarma hitti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Makua voit vielä terästää mieleiseksesi lisäämällä jauhelihaan esimerkiksi chiliä, valkosipulia tai cayennepippuria. 

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausteet. Pyörittele hetki pannulla ja lisää joukkoon vesi ja valutetut pavut. Anna hautua, kunnes vesi on haihtunut ja kastike on kiinteää.

Valmista juustokastike. Rouhi juusto kattilaan maidon joukkoon. Kuumenna liedellä koko ajan sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. 

Lado uunipellille kerroksittain tortillalastuja ja jauhelihaseosta. Kaada juustokastike päällimmäiseksi ja gratinoi 225-asteisessa uunissa tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa 5-7 minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskistunut.

Viimeistele tomaattikuutioilla, jalapenoviipaleilla, ranskankermalla ja tuoreella korianterilla.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Naudan jauheliha 17 % 400 g

2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl tacomaustetta
0,5 tl suolaa
0,5 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
1 dl vettä
1 purkki mustapapuja kypsänä ja valutettuna

Juustokastike
1 dl maitoa
200 g cheddarjuustoa (pitkään kypsytettyä)

Lisäksi
200 g tortillalastuja
2 kpl tomaattia
2 kpl säilöttyä jalapenoa viipaloituna
150 g ranskankermaa
1 nippu tuoretta korianteria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä