Nachos supreme

Nachos supreme

4 annosta   n. 30 min 

Jauhelihalla ja cheddarjuustokastikkeella kuorrutetut maissilastut ovat takuuvarma hitti illanistujaisiin. Makua voit vielä terästää mieleiseksesi lisäämällä jauhelihaan esimerkiksi chiliä, valkosipulia tai cayennepippuria.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausteet. Pyörittele hetki pannulla ja lisää joukkoon vesi ja valutetut pavut. Anna hautua, kunnes vesi on haihtunut ja kastike on kiinteää.

Valmista juustokastike. Rouhi juusto kattilaan maidon joukkoon. Kuumenna liedellä koko ajan sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. 

Lado uunipellille kerroksittain tortillalastuja ja jauhelihaseosta. Kaada juustokastike päällimmäiseksi ja gratinoi 225-asteisessa uunissa tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa 5-7 minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskistunut.

Viimeistele tomaattikuutioilla, jalapenoviipaleilla, ranskankermalla ja tuoreella korianterilla.

Ainekset 

(4 annosta)

Jauhelihakastike

  • 1 rasia HK Naudan jauheliha 17 %
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 1 purkki mustapapuja kypsänä ja valutettuna

Juustokastike

  • 1 dl maitoa
  • 200 g cheddarjuustoa (pitkään kypsytettyä)

Lisäksi

  • 200 g tortillalastuja
  • 2 kpl tomaattia
  • 2 klp säilöttyä jalapenoa viipaloituna
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 nippu tuoretta korianteria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.