Nakkeja ja pinjansiemen-perunasalaattia

Nakkeja ja pinjansiemen-perunasalaattia

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Lämpimät nakit tarjoillaan pinjansiemenillä höystetyn perunasalaatin kera. Helppo ruoka, joka sopii arkeen kuin juhlaankin ja maistuu koko perheelle!

Valmistusohje

(n. 40 min)

Keitä perunat ja kuutio ne suupaloiksi. Silppua punasipuli pieneksi silpuksi. Paahda pinjansiemet kuumalla paistinpannulla. Kuori valkosipulinkynnet ja paahda ne kokonaisina myös kuumalla pannulla. Sekoita perunat, sipulit, kaprikset sekä paahdetut pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet yhteen. Sekoita oliiviöljy ja punaviinietikka keskenään ja lisää salaatin kastikkeeksi. Sekoita huolellisesti. Silppua mieleisiäsi yrttejä salaattiin mausteeksi.

Lämmitä nakit vesihöyryssä tai paista pannulla ja tarjoa perunasalaatin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Aito Nakki
  • 1 kg perunaa
  • 2 kpl punasipulia hienonnettuna
  • 0.5 dl kapriksia
  • 0.5 dl pinjansiemeniä
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.