Nakkikeitto
Klassinen nakkikeitto onnistuu helposti ja maistuu varmasti koko perheelle. Tällä reseptilla valmistat aidon nakkikeiton helposti, nopeasti ja mausta yhtään tinkimättä!
Valmistusohje
(n. 30 min)Kuori ja paloittele porkkanat, perunat, lanttu ja palsternakka peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Pese ja viipaloi purjo. Kiehauta lihaliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen pippureiden ja laakerinlehtien kanssa.
Leikkaa nakit noin sentin mittaisiksi paloiksi. Ruskista nakkipalat voissa.
Kun vihannekset alkavat olla kypsiä, lisää nakkipalat mukaan. Keitä vielä noin viisi minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Tarjoa nakkikeitto ruisleivän kera.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Aitonakki™ 420 g
2 pientä porkkanaa
½ purjo
400 g perunoita
1 pieni palsternakka
½ pieni lanttu
1 l lihalientä
2 kpl laakerinlehtiä
10 kpl maustepippureita
1 rkl voita
