Nakkikeitto

Nakkikeitto

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Maidoton

Klassinen nakkikeitto onnistuu helposti ja maistuu varmasti koko perheelle. Tällä reseptilla valmistat aidon nakkikeiton helposti, nopeasti ja mausta yhtään tinkimättä!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuori ja paloittele porkkanat, perunat, lanttu ja palsternakka peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Pese ja viipaloi purjo. Kiehauta lihaliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen pippureiden ja laakerinlehtien kanssa.

Leikkaa nakit noin sentin mittaisiksi paloiksi. Ruskista nakkipalat voissa.

Kun vihannekset alkavat olla kypsiä, lisää nakkipalat mukaan. Keitä vielä noin viisi minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Tarjoa nakkikeitto ruisleivän kera.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

2 pientä porkkanaa
½ purjo
400 g perunoita
1 pieni palsternakka
½ pieni lanttu
1 l lihalientä
2 kpl laakerinlehtiä
10 kpl maustepippureita
1 rkl voita

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.