
Nakkimunakas
Nakkimunakas on kaikessa maistuvuudessaan ja nopeudessaan verraton lounasruoka. Aikaa valmistukseen kuluu vain noin 10 minuuttia ja ta-daa, lounas on valmis. Halutessaan munakkaaseen voi vaikka lisätä sipulia, valkosipulia tai parmesaania. Ehdoton valinta nakiksi munakkaaseen on kuoreton HK Popsi® Grillinakki.
Valmistusohje
(n. 10 min)Leikkaa nakit sentin pätkiksi. Kuumenna paistinpannu ja paista nakit voissa kauniin värisiksi. Lisää mukaan persiljasilppua. Vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon kerma ja suola. Kaada munamassa nakkien päälle ja aloita siirtelemään massaa lastalla niin, että se kypsyy tasaisesti. Munakkaan tulee olla kypsä, mutta kostea ja mehevä.
Kumoa munakas lautaselle ja nauti heti.
Ainekset
(1 annosta)5 kpl HK Popsi® Grillinakki 300 g
4 kananmunaa
2 rkl kuohukermaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
lehtipersiljaa silputtuna
voita paistamiseen
