Nakkistroganoff

Nakkistroganoff

4 annosta   n. 35 min 

HK Aito Nakeista valmistuva nakkistroganoff olisi maistunut takuulla tsaareillekin. Kermaisen mausteinen nakkipata valmistuu kaiken lisäksi venäläistä esikuvaansa nopeammin, joten tätä herkkua voi helposti suositella myös arki-iltoihin.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Kuutioi nakit ja ruskista voissa. Siirrä nakit sivuun ja lisää pannulle hienonnettu valkosipuli sekä sipulikuutiot. Ruskista hetki ja lisää mukaan vehnäjauhot. Ruskista jauhoja koko ajan sekoittaen, kunnes sipuli-jauhoseos alkaa olemaan vaalean ruskeaa. Vatkaa sekaan lihaliemi ja tomaattipyree. Kun kastike alkaa saostumaan lisää mukaan nakit, suolakurkut, dijon sekä smetana ja anna pulputtaa noin 10 minuuttia ahkerasti sekoitellen. Sekoita mukaan lopuksi hienonnettu persilja ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

1,5 rkl vehnäjauho
½ l lihaliemi
1 rkl tomaattipyree
1 sipuli silputtuna
2 kpl suolakurkkuja kuutioituna
150 g smetanaa
1 rkl dijonsinappia
2 rkl persiljaa hienonnettuna
2 kpl valkosipulin kynttä hienonnettuna
rouhittua mustapippuria
2 rkl voita
suolaa maun mukaan

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.