Nauravat nakit

Nauravat nakit

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Back to the 80´s. Tämä ruoka, jos mikä herättää ruokamuistoja lapsuudesta, sillä ei liene ainoatakaan ravintolaa 1980 -luvulla, joka ei olisi kyseistä annosta tarjonnut. Joskus lautasella oli jopa myös kurkkua ja tomaattia, jotka syötiin nopsaan pois alta ennen varsinaisen herkun nauttimista.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa nakkien molempiin päihin noin 1,5 cm syvyinen ristiviilto. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes nakit alkavat nauraa ja ovat läpi kuumia.

Paista ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla.

Tarjoa nauravat nakit ranskalaisten ja ketsupin kera.

Vinkki:

Voit myös paistaa nakit 175 asteisessa fritissä noin 2 minuuttia, jolloin saat aidon 1980 -luvun ravintolaelämyksen.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

 

Lisäksi:

3 annosta ranskanperunoita
suolaa
ketsuppia

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.