Nopea curry naudanlihasta

Nopea curry naudanlihasta

Tämän nopeammin ei hyvä liharuoka voi enää syntyä. Mureat naudan sisäpaistisuikaleet kypsyvät pannulla ihan hetkessä!

Nopea curry naudanlihasta

Arvostele resepti
19 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 1 kpl sipulia
  • 1 tl currya (jauhetta)
  • 2 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

Ruskista lihasuikaleet pannulla pienessä tilkassa öljyä. Laita joukkoon curry ja sipuli kääntele sekaisin. Lisää joukkoon jogurtti, kuumenna ja tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin kera.

 

Katso lisää helppoja ja nopeita suikalereseptejä

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.