Nopea curry wokki
Tässä on huippunopea makumatka Aasiaan, vieläpä keskellä kiireistä arkea. HK lihasuikaleet nimittäin valmistuvat silmänräpäyksessä.
Valmistusohje
(n. 25 min)Paista possusuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla pannulla, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää mukaan maustetahna, kuumenna ja siirrä sivuun.
Lisää pannulle esikeitetty nuudeli ja jatka paistamista, kunnes nuudelit alkavat saada väriä.
Sekoita ja kaada joukkoon soijakastike, kiehauta.
Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja sekä viipaloitu kevätsipuli. Viimeistele annos halutessasi tuoreella punaisella chilillä.
Ainekset
(2-4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g
1 prk Via Tuoremaustetahna Yellow Curry
160g / 3 annospakettia kuivanuudeleita esikeitettynä
½ pnt kevätsipulia viipaloituna
½ pnt tuoretta korianteria hienonnettuna
½ dl soijakastiketta
