Nopea curry wokki

Nopea curry wokki

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon

Tässä on huippunopea makumatka Aasiaan, vieläpä keskellä kiireistä arkea. HK Rypsiporsas® nopeat fileesuikaleet nimittäin valmistuvat silmänräpäyksessä.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista possusuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla pannulla, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää mukaan maustetahna, kuumenna ja siirrä sivuun.

Lisää pannulle esikeitetty nuudeli ja jatka paistamista, kunnes nuudelit alkavat saada väriä.
Sekoita ja kaada joukkoon soijakastike, kiehauta.

Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja sekä viipaloitu kevätsipuli. Viimeistele annos halutessasi tuoreella punaisella chilillä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g

1 prk Via Tuoremaustetahna Yellow Curry

160g / 3 annospakettia kuivanuudeleita esikeitettynä
½ pnt kevätsipulia viipaloituna
½ pnt tuoretta korianteria hienonnettuna
½ dl soijakastiketta

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä