Nopea currywursti

Nopea currywursti

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Ich bin ein berliner sanoi Kennedykin aikoinaan puheessaan. No eihän me tietenkään berliiniläisiä olla mutta tämä ruoka on! Siinä missä makkaraperunat on meidän suomalaisten perinnegrilliherkku, on currywurst saksalaisille se schlager!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja anna maustua puolisen tuntia kylmässä. Voit halutessasi lämmittää kastikkeen tarjolle laitettaessa, mutta toimii myös kylmänä.

Frittaa tai paista ranskalaiset uunissa rapeiksi ja mausta suolalla.

Paista makkarat kevyesti pienessä määrässä rypsiöljyä, kunnes läpikotaisin kuumia ja kaada kastike makkaroiden päälle. Tarjoa currywurstin kaverina ranskanperunoita ja ripsauta päälle lopuksi hieman curryjauhetta.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Maakarit® Nürnbergin Günther 230 g

rypsiöljyä paistamiseen
4 annosta ranskanperunoita
suolaa
1 tl currya viimeistelyyn

Kastike:

2 dl ketsuppia
2 tl currya
2rkl worchesterkastiketta
5 tippaa tabascoa
½ tl rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.