
Nopea munakas paahtofileestä
Munakas on helppo, nopea ja tuhti ateria, ja kunnon täytteillä se on vieläpä varsinainen proteiinipommi!
Valmistusohje
(n. 10 min)Suikaloi Paahtofileeviipaleet ja kuutioi tomaatti. Riko kananmunat kulhoon, vatkaa niiden rakenne rikki ja sekoita joukkoon vesi ja Tabasco sekä halutessasi myös suola. Kaada munakasmassa kuumalle ja öljytylle, halkaisijaltaan noin 20 cm pannulle. Kun massa alkaa hyytyä, siirtele sitä lastalla reunoilta kohti keskustaa noin 30 sekunnin ajan. Ripottele munakkaan pinnalle leikkelesuikaleet, tomaattikuutiot, basilika ja juustoraaste. Sammuta liesi ja anna munakkaan hyytyä loppuun. Munakas on valmis, kun juusto on sulanut ja massa on juuri ja juuri hyytynyt. Halutessasi voit lisätä munakkaan pinnalle vielä hiukan suolaa.
Ainekset
(1 annosta)5 viipaletta HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari Porsaan rosvofilee
- 3 kananmunaa
- 3 rkl vettä
- 5 tippaa Tabascoa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 tomaatti pieninä kuutioina
- 8 basilikanlehteä suikaloituna
- ½ dl juustoraastetta
- (1/4 tl suolaa)
