Nopea Pad Thai

Nopea Pad Thai

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon

Tässä on huippunopea makumatka Thaimaahan, vieläpä keskellä kiireistä arkea. HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopeat fileesuikaleet nimittäin valmistuvat silmänräpäyksessä.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista possusuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla pannulla, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää maustepussien sisällöt sekaan.

Lisää pannulle esikeitetty nuudeli ja jatka paistamista, kunnes nuudelit alkavat saada väriä.
Sekoita ja kaada joukkoon soijakastike, kiehauta.

Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja sekä viipaloitu kevätsipuli. Viimeistele annos halutessasi tuoreella punaisella chilillä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 rs HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
160g / 3 annospakettia kuivanuudeleita esikeitettynä
½ pnt kevätsipulia viipaloituna
½ pnt tuoretta korianteria hienonnettuna
½ dl soijakastiketta

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.