Nopeaa karamellipossua, kananmunaa ja paksoita

Nopeaa karamellipossua, kananmunaa ja paksoita

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Maukkaalle karamellipossulle riittää kaveriksi yksinkertaiset lisukkeet. Pehmeäksi keitetyn kananmunan ja paistetun paksoin eli pinaattikiinanakaalin lisäksi ei paljoa muuta tarvita, paitsi ehkä töräys tulista srirachaa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna noin litra vettä kiehumispisteeseen. Aseta munat varovasti veteen ja keitä 5 ½ minuuttia. Kaada vesi pois kattilasta ja anna munien kuivahtaa puolisen minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä.

Freesaa kevätsipuliviipaleet ja inkivääri pienessä määrässä seesamiöljyä. Halkaise paksoi neljään osaan lisää pannulle. Paista kunnes paksoi hieman pehmenee ja saa kauniin värin. Mausta suolalla.

Paista possusuikaleet nopeasti kuumalla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle unagi ja kookoskerma. Hauduta kunnes kastike on haihtunut puoleen.

Tarjoa karamellipossu kananmunien ja paksoin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g

1/2 dl Unagia (makeaa soijakastiketta)
1/2 dl kookoskermaa
4 kpl kananmunia
5 rkl srirachaa
1 rkl rypsiöljyä

Paistettu paksoi:

1-2 paksoita
3 kevätsipulin vartta
1 rkl raastettua inkivääriä
2 rkl seesamiöljyä
suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä