Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Herkullinen Gertrudin perunasalaatti on mainio makupari saksalaistyyppiselle Nürnbergin Günther -makkaralle.

Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Arvostele resepti
8 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Maakarit® Nürnbergin Günther
  • 1 kg uusia perunoita
  • 3 kpl kananmunaa keitettyinä
  • 1 kpl punasipulia ohuina suikaleina
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl varsiselleriä ohuina viipaleina
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 nippu kevätsipulia

Valmistusohje

Sekoita keskenään sipulisuikaleet, sitruunamehu, suola, sokeri ja mustapippuri ja anna sipulien marinoitua muiden alkuvalmisteluiden ajan. Keitä perunat suolatussa vedessä napakan kypsiksi ja jäähdytä. Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä. Leikkaa jäähtyneet perunat muutamaan osaan ja hienonna kuoritut kananmunat veitsellä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Nauti Gertrud rapeapintaiseksi paistetun tai grillatun Güntherin seurana.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.