Nuotiomakkaraa ja notskileipää

Nuotiomakkaraa ja notskileipää

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Tämä resepti on kehitetty nimenomaan nuotiolla valmistettavaksi, eikä millään muulla välineellä pääse samaan lopputulokseen. Pidä siis huoli, ettet tee nuotiota ruohikkopalovaroituksen aikana. Mikäli nuotio on mahdottomuus ja kaikesta huolimatta nuotiomakkaran himo iskee, voi aina hieman huijata ja simuloida vastaavat olosuhteet vaikka takkahuoneeseen.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Voitele leivät valmiiksi kotona ja kääri ne vanhanajan tyyliin voipaperiin.

Valmistele nuotio turvalliseen paikkaan. Paahda valmiiksi voidellut leivät alkupalaksi tikunnokassa. Kun leivät on nautittu, päästään itse asiaan.

Tökkää makkarat tikkuun ja paista hyvällä nuotion hiilloksella ahkerasti käännellen noin 8 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskettunut ja rapea. Nauti hyvän sinapin kera parhaassa seurassa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Camping®

4 viipaletta paahtoleipää
voita leipien voiteluun
sinappia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä