Paahdettua possunfileetä ja balsamico-sieniä

Paahdettua possunfileetä ja balsamico-sieniä

6 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton

Kokonaisena paistettu possun rosvofilee kypsyy näppärästi pakkauksessaan. Paista lopuksi kaunis väri paistinpannulla ja viikonlopun paisti on valmis. Tatti on paras valinta balsamicosieniin, mutta voit käyttää mitä vain saatavilla olevia ruokasieniä.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Kuumenna uuni 150-asteeseen. Tökkää paistilämpömittari rosvofilee-pakkauksen läpi fileeseen ja paista, kunnes fileen sisälämpötila on 70-astetta. Anna vetäytyä pakkauksessaan 20 minuuttia.

Leikkaa sienet haarukkapaloiksi ja hienonna ruohosipuli. Puolita viinirypäleet. Kuumenna paistipannu ja paahda sieniä, kunnes niistä alkaa irtoamaan neste. Anna nesteen hetki haihtua pannulta ja lisää pannulle voi. Paista sieniin kaunis rapea pinta melko kovalla lämmöllä. Lisää pannulle viinirypäleet, sokeri sekä balsamico. Ota pannu pois liedeltä ja mausta sienet suolalla, rouhitulla mustapippurilla sekä ruohosipulilla.

Poista rosvofilee pakkauksesta ja paista siihen kaunis paistopinta paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Viipaloi lihasta ohuita viipaleita. Tarjoa rosvofilee balsamico-sienten kera.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet rosvofilee n. 1 kg

Balsamico-sienet:

200 g herkkutatteja
kourallinen tummia viinirypäleitä
2 rkl voita
4 rkl balsmicoa
2 tl sokeria
½ ruukkua ruohosipulia

Koristeluun:

kirvelinoksia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä