Padassa haudutetut porsaan kyljykset

Padassa haudutetut porsaan kyljykset

5-6 annosta   n. 60 min  Gluteeniton

Porsaan kyljykset haudutetaan padassa herkullisen meheviksi. Juurekset kypsyvät samassa padassa kyljysten kanssa, joten tiskiäkään ei synny liikaa.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Kuori juurekset ja sipuli. Pilko ne reiluiksi paloiksi. Ruskista kyljykset voissa tai öljyssä padassa. Lisää juurekset ja freesaa hetki. Lisää pataan vettä niin että kyljykset juuri ja juuri peittyvät. Lisää mausteet ja hauduta kyljyksiä 125 asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä liedellä vähintään puoli tuntia. Kyljyksistä tulee sitä mureampia ja mehukkaampia mitä pidempään niiden antaa hautua. Tarjoa kyljykset perunasoseen kera.

Ainekset 

(5-6 annosta)
  • 1 kg HK Viljaporsaan kyljys
  • 2 rkl öljyä (tai voita)
  • 4 kpl porkkanaa
  • 2 kpl sipulia
  • 1 kpl palsternakkaa
  • 10 kpl mustapippuria
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 2 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.