Paistettua kiinalaista possua ja karamellisoituja ruusukaaleja

Paistettua kiinalaista possua ja karamellisoituja ruusukaaleja

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon Gluteeniton

Nopeus on valttia arjessa ja wokatessa. HK Rypsiporsas® suikaleet tarjoavat ratkaisun näihin molempiin. Arki on pelastettu.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista halkaistuja ruusukaaleja keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä pannulla noin 2 minuuttia tai kunnes ne alkavat saada paahteista väriä. Pudota lämpöä, lisää sokeri sekä appelsiinimehu ja soija.
Karamellisoi ruusukaaleja noin 2 minuuttia ja lisää joukkoon viipaloitu punasipuli, kevätsipuli, paahdetut maapähkinät sekä seesaminsiemenet. Jatka kypsentämistä noin minuutti.

Kuumenna toinen paistinpannu tai wokpannu kuumaksi. Paista possusuikaleet pienessä määrässä öljyä kauniin ruskeiksi. Pudota lämpötilaa ja lisää possusuikaleiden joukkoon pakkauksen mukana tullut annosmaustepussin sisältö ja viimeistele rapealla maissi-graham panerointimurulla. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai nuudelia.

Ainekset 

(2-4 annosta)


300 g ruusukaalia halkaistuna
100g maapähkinöitä paahdettuna
1 iso punasipuli viipaloituna
½ pnt kevätsipulia
2 rkl seesaminsiemeniä
½ dl gluteenitonta soijakastiketta
½ dl appelsiinimehua
2 rkl hienoa ruokosokeria tai siirappia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä