Paistettua Thaipossua paksoin ja broccoliinin kera

Paistettua Thaipossua paksoin ja broccoliinin kera

Nopeus on valttia arjessa. Mutta ei siitä haittaa ole viikonloppuisinkaan. Tämä thaityylinen herkku toimii hienosti myös viikonlopun herkkupöydässä. HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikaleet pitävät siitä huolen.

Paistettua Thaipossua paksoin ja broccoliinin kera

Arvostele resepti
1 arvostelu
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 rs HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
1 iso paksoi pitkittäin neljään osaan leikattuna
500 g broccoliinia
½ tl suolaa
1 dl cashew pähkinöitä
1 rkl seesamiöljyä
½ pnt korianteria hienonnettuna
½ dl sweet chili -kastiketta
1 tl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Esikeitä broccoliinit suolalla maustetussa vedessä noin 4 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä, mutta kuitenkin vielä hieman napakoita.

Paista possusuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla pannulla, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin.

Lisää possusuikaleiden sekaan maustepussien sisältö ja aseta sivuun.
Kuumenna toinen paistinpannu kuumaksi ja paista paksoi sekä esikeitetty broccoliini seesamiöljyssä, kunnes saat kasviksiin kauniin värin ja paksoi alkaa pehmetä. Mausta suolalla. Lisää noin 1 desi vettä sekä sweet chili -kastike ja lisää paahdetut pähkinät.

Viimeistele annos seesamin siemenillä sekä halutessasi tuoreella chilillä. Lisänä voit tarjota myös keitettyä riisiä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.