Paistettua Thaipossua paksoin ja broccoliinin kera

Paistettua Thaipossua paksoin ja broccoliinin kera

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Nopeus on valttia arjessa. Mutta ei siitä haittaa ole viikonloppuisinkaan. Tämä thaityylinen herkku toimii hienosti myös viikonlopun herkkupöydässä. HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikaleet pitävät siitä huolen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Esikeitä broccoliinit suolalla maustetussa vedessä noin 4 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä, mutta kuitenkin vielä hieman napakoita.

Paista possusuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumalla pannulla, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää possusuikaleiden sekaan maustepussien sisällöt ja aseta sivuun.


Kuumenna toinen paistinpannu kuumaksi ja paista paksoi sekä esikeitetty broccoliini seesamiöljyssä, kunnes saat kasviksiin kauniin värin ja paksoi alkaa pehmetä. Mausta suolalla. Lisää noin 1 desi vettä sekä sweet chili -kastike ja lisää paahdetut pähkinät.

Viimeistele annos seesamin siemenillä sekä halutessasi tuoreella chilillä. Lisänä voit tarjota myös keitettyä riisiä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 rs HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
1 iso paksoi pitkittäin neljään osaan leikattuna
500 g broccoliinia
½ tl suolaa
1 dl cashew pähkinöitä
1 rkl seesamiöljyä
½ pnt korianteria hienonnettuna
½ dl sweet chili -kastiketta
1 tl seesaminsiemeniä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.