Pakkalan pannu

Pakkalan pannu

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Maakarit® -sarjan Pakkalan Väinö taipuu kasvisten kanssa ihanaksi uunimakkaraksi, joka tarjoillaan maukkaan sinappiakaviaarin kera.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Pese huolellisesti perunat ja maa-artisokat juuresharjaa käyttäen ja leikkaa ne pienehköiksi kuutioiksi. (Voit halutessasi myös ensin kuoria ne.) Ruskista kuutiot hyvin pannulla rypsiöljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit ja kaada seos uunivuokaan. Tee makkaraan viiltoja ja aseta juuresten päälle. Voit halutessasi myös kuutioida lenkin juuresten joukkoon. Pidä vuokaa 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes makkara on reilusti ruskistunut.

Valmista sinappikaviaari lenkin ja kasvisten paistuessa. Mittaa kaikki kaviaarin ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Jäähdytä ja tarjoile Pakkalan pannun lisänä.

Ainekset 

(4 annosta)

Sinappikaviaari

  • 1 dl vettä
  • 0.5 dl sinapinsiemeniä
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.