Pakkalan pannu

Pakkalan pannu

Maakarit® -sarjan Pakkalan Väinö taipuu kasvisten kanssa ihanaksi uunimakkaraksi, joka tarjoillaan maukkaan sinappiakaviaarin kera.

Pakkalan pannu

Arvostele resepti
3 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Sinappikaviaari

  • 1 dl vettä
  • 0.5 dl sinapinsiemeniä
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Pese huolellisesti perunat ja maa-artisokat juuresharjaa käyttäen ja leikkaa ne pienehköiksi kuutioiksi. (Voit halutessasi myös ensin kuoria ne.) Ruskista kuutiot hyvin pannulla rypsiöljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit ja kaada seos uunivuokaan. Tee makkaraan viiltoja ja aseta juuresten päälle. Voit halutessasi myös kuutioida lenkin juuresten joukkoon. Pidä vuokaa 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes makkara on reilusti ruskistunut.

Valmista sinappikaviaari lenkin ja kasvisten paistuessa. Mittaa kaikki kaviaarin ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Jäähdytä ja tarjoile Pakkalan pannun lisänä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.