
Palauttava jauhelihapasta
Jauhelihapasta maistuu aina, mutta saat siihen helposti paljon lisää makua, suikaloimalla joukkoon vähärasvaista palermonpossua. Tämän tuhdin, mutta terveellisen ruuan valmistaminen ei kestä pastan keittämistä kauempaa!
Valmistusohje
(n. 15 min)Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Ruskista sillä aikaa jauheliha pannulla. Halutessasi lisää tilkka rypsiöljyä. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös palermonpossu- ja sipulisuikaleet ja viipaloitu valkosipuli. Jatka sekoittelua pari minuuttia ja lisää pannulle herneet ja tomaatit. Sekoittele, kunnes tomaateista alkaa irrota nestettä.
Sekoita joukkoon valutettu pasta ja mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.
Ainekset
(2 annosta)1 pkt HK Broileri-Nauta jauheliha 8% 400g 400 g
- 200 g pastaa (esim. täysjyvä fusilli)
- 1 kpl sipulia suikaloituna
- 1 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
- 1 dl pakasteherneitä
- 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
