Palauttava jauhelihapasta

Palauttava jauhelihapasta

2 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Jauhelihapasta maistuu aina, mutta saat siihen helposti paljon lisää makua, suikaloimalla joukkoon vähärasvaista palermonpossua. Tämän tuhdin, mutta terveellisen ruuan valmistaminen ei kestä pastan keittämistä kauempaa!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista sillä aikaa jauheliha pannulla. Halutessasi lisää tilkka rypsiöljyä. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös palermonpossu- ja sipulisuikaleet ja viipaloitu valkosipuli. Jatka sekoittelua pari minuuttia ja lisää pannulle herneet ja tomaatit. Sekoittele, kunnes tomaateista alkaa irrota nestettä.

Sekoita joukkoon valutettu pasta ja mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Hienoksi jauhettua naudan sisäpaistia 300 g

  • 200 g pastaa (esim. täysjyvä fusilli)
  • 1 kpl sipulia suikaloituna
  • 1 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
  • 1 dl pakasteherneitä
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä