Pasta bolognese

Pasta bolognese

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Maidoton

Klassinen pasta bolognese eli pastan kera tarjoiltu tomaattinen jauhelihakastike valmistuu helposti ja maistuu koko perheelle. Bologneseen voit valita jauhelihan mielesi tai lähikauppasi valikoiman mukaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna pannu ja ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää valkosipulimurska. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Lisää tomaattimurska ja -pyree sekä raastettu porkkana. Halutessasi kastikkeeseen hieman potkua voit lisätä ripauksen chilijauhetta tai hienoksi silputtua tuoretta chiliä.

 Hauduta pienellä lämmöllä vähintään 15-20 minuuttia. Tarjoile bolognesekastike pastan kera.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g HK Sika-nauta jauheliha 80/20
  • 1 kpl sipulia hienonnettuna
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 3 rkl öljyä
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 1 tl suolaa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 kpl porkkanaa raastettuna
  • 0.25 tl chilijauhetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.