Pasta carbonara

Pasta carbonara

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Hienosta nimestään huolimatta carbonara on erittäin simppeli ja nopea pasta, jossa maistuu rapea pekoni ja parmesaanijuusto. Tästä koko perhe tykkää.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi pekoni ja paista rapsakaksi pannulla. Vähennä lämpöä. Nostele keitetty pasta pannulle pekonin joukkoon niin, että keitinvettä tulee pannulle mukana noin puoli desiä. Lisää oliiviöljy, raastettu parmesaanijuusto ja keltuaiset. Sekoita huolellisesti ja viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Amerikan Pekoni® original 170 g
300 g spagettia
2 dl parmesaanijuustoa
4 keltuaista
1 dl oliiviöljyä
1 dl pastan keitinvettä
rouhittua mustapippuria myllystä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.