Pasta Popognese

Pasta Popognese

Pasta PoPognese on nopea versio rakastetusta klassikosta. Se on niin hyvää, että se maistuu  arkiruokana ja välillä juhlaherkkunakin.

Pasta Popognese

Arvostele resepti
17 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rs HK PoPo® porsas-porkkana jauhis
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 ps juustokeittoaineksia (esim. Knorr Sveitsiläinen Juustokeitto)
  • 400 g spagettia

Valmistusohje

Ruskista jauhis pannulla öljyn kera. Lisää joukkoon tomaattimurska ja juustokeittoaines. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.