Pastrami bagel

Pastrami bagel

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

New Yorkin katuvilinää henkivä pastrami bagel saa jo ajatuksena veden herahtamaan kielelle. Rapsakka punakaalisalaatti ja chilituorejuusto yhdistettynä mausteiseen possupastramiin vievät tämän street food -herkun kohti täydellisyyttä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi veitsellä tai mandoliinilla. Silppua korianteri ja chili. Viipaloi punasipuli. Sekoita kaikki salaatin raaka-aineet keskenään ja anna maustua puoli tuntia ennen tarjoilua.

Chilituorejuusto:

Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Voitele bagelit paksulti chilituorejuustolla. Täytä possupastramilla sekä punakaalisalaatilla ja nauti.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Pastrami 160 g

4 bagelia

Punakaalisalaatti:

200 g punakaali
1 punasipuli
1 ruukku korianteria
1 vihreä chili
2 rkl sitruunamehua
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
reilusti rouhittua mustapippuria

Chilituorejuusto:

150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl sambal oelek -chilitahnaa
1 rkl sweet chiliä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä