Pastrami-perunatikut ja dijonnaisea

Pastrami-perunatikut ja dijonnaisea

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Onko itsenäisyyspäivän vastaanoton tarjoilut jo mietitty? Rypsiporsas® -fileestä valmistettu pastrami paahdetun perunan ja suolakurkun kera kelpaa vähän paremmankin väen kekkeripöytään. Tämä herkku on kaiken lisäksi helppo ja nopea valmistaa isommallekin juhlaseurueelle.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Puolita perunat ja sekoita mukaan rypsiöljy, suola sekä hienonnettu timjami. Paahda 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin värisiä. Anna jäähtyä.

Sekoita dijonnaisen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Kääri pastramit rullalle ja tökkää cocktailtikkuun suolakurkun sekä perunan kanssa niin, että peruna on alimmaisena. Voit pursottaa dijonnaisen suoraan tikuille tai tarjota dippityyliin kiposta.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Pastrami 160 g

10 pientä perunaa
suolaa
1 rkl timjamia hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
2 kpl Myrttisen suolakurkkuja viipaloituna

Dijonnaise:

2 dl majoneesia esim Hellmann´s real
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 rkl karkeaa dijonsinappia
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.