Pekoni-cheddarmuffinssit

Pekoni-cheddarmuffinssit

6-8 annosta   n. 30 min 

Muffinssit ja kierreleivonnaiset yhdistetään usein makeisiin herkkuihin, mutta samaa ideaa voi hyödyntää myös suolaisiin leivonnaisiin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista pekonit pannulla miedolla lämmöllä hyvin rapeiksi. Nosta pekonit pannulta talouspaperin päälle kuivumaan ja jäähtymään. Mittaa pekonin rasvaa talteen ¾ dl ja murskaa jäähtyneet pekonit.

Sekoita kulhossa kananmuna, maito, vehnäjauhot, sokeri, suola, leivinjauhe ja pekonin rasva tasaiseksi. Lisää joukkoon pekonimurska ja cheddar-raaste. Voitele muffinssivuoat kevyesti ja jaa taikina vuokiin. Paista muffinsseja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Voit paistaa pekonin pannun sijaan uunissa, jolloin pekonin haju ei leviä asuntoon niin voimakkaasti.

Ainekset 

(6-8 annosta)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.