Pekoni-herkkusienipasta

Pekoni-herkkusienipasta

2-3 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Pikkelöity punasipuli on asia mitä pitäisi aina löytyä jääkaapista, ja mikäli ei löydy, kannattaa sitä tätä ruokaa varta vasten valmistaa. Pekoni-herkkusienipastaan pikkelöity sipuli antaa kivaa kirpakkuutta ja vie pastan uudelle tasolle.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Yhdistä etikka, sokeri ja vesi pienessä kattilassa ja kiehauta. Kaada kuuma liemi sipulien päälle ja rouhi mukaan mustapippuria. Jäähdytä.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa pekonit neljään osaan ja paista paistinpannulla rapeiksi. Viipaloi herkkusienet, valkosipulin kynsi ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista, kunnes sienet alkavat olemaan kauniin kullan ruskeita. Lisää pannulle hienonnettu ruohosipuli sekä pikkelöityä punasipulia. Nostele pannulle keitetty pasta ja lisää mukaan parmesaani ja oliiviöljy. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Sekoita huolellisesti, tarkista maku ja tarjoa.

Ainekset 

(2-3 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g

5 kpl isoja herkkusieniä
1 valkosipulin kynsi
1/3 pnt ruohosipulia hienonnettuna
140 g pastaa, esim linguiniä
3 rkl oliiviöljyä
1 dl parmesaania raastettuna
1 dl pikkelöityä punasipulia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Pikkelöity punasipuli:

2 punasipulia viipaloituna
1 dl väkiviinaetikka
1 dl sokeria
1 dl vettä
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä