Pekoni-kasvispannu ja grillimakkaraa

Pekoni-kasvispannu ja grillimakkaraa

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton

Herkullisen grilliruoan valmistuu helposti grillivuoassa tai muurinpohjapannulla.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Paloittele pekoni. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kesäkurpitsa ja herkkusienet lohkoiksi. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.

Laita pekoni kuumalle pannulle tai grillivuokaan. Kääntele, kunnes pekoni on rapeaa. Lisää sipulit, perunat, kesäkurpitsa, herkkusienet ja tomaatit. Kääntele kunnes ainekset ovat kuumentuneet.

Mausta valkosipulilla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja timjamilla. Tarkista maku. Grillaa lopuksi makkarat ja tarjoa pekoni-kasvispannun kanssa.


Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit Pakkalan Helmi 500 g

  • 1 pkt (170 g) HK Amerikan pekoni® 
  • 2 sipulia lohkoina 
  • 4-5 isoa kypsää perunaa 
  • 1 pieni kesäkurpitsa 
  • 200 g herkkusieniä 
  • 200 g miniluumutomaatteja 
  • 4 valkosipulinkynttä 
  • 2-3 rkl soijakastiketta 
  • mustapippuria 
  • ¼-1/2 tl kuivattua timjamia 

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.