Pekoni-pekaanipähkinäkeksit

Pekoni-pekaanipähkinäkeksit

6 annosta   n. 30 min 

Pekonin käyttäminen kekseissä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta sinihomejuuston ja pähkinoiden kanssa ne muodostavat uskomattoman hyvän makuyhdistelmän, joka sopii mahtavasti vaikkapa glögin seuraksi!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Suikaloi pekoni ja paista se pannulla rapeaksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle jäähtymään. Nypi vehnäjauhot ja voi kulhossa seokseksi ja lisää seokseen sinihomejuusto, pekonirouhe, fariinisokeri sekä sinappijauhe. Sekoita taikinaksi ja pyörittele taikinasta pieniä palloja. Pyörittele pallot pähkinärouheessa ja litistä niitä hieman.

Paista keksit uunipellillä 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.

Ainekset 

(6 annosta)
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 120 g voita (suolatonta)
  • 2 rkl sinihomejuustoa
  • 2 tl fariinisokeria
  • 0.5 tl sinappijauhetta
  • 2 rkl vettä (kylmää)
  • 50 g pekaanipähkinöitä rouhittuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.