Pekoni-perunavartaat

Pekoni-perunavartaat

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Grillatut pekoni-perunavartaat sopivat monenlaisten grilliruokien lisukkeeksi tai vaikkapa tarjottavaksi grillijuhliin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kääräise pekonia perunoiden ympärille ja pujota perunat varrastikkuihin. Grillaa vartaita maltillisella lämmöllä, kunnes pekonit ovat ruskean rapeita. Asettele vartaat vadille rucolan ja halkaistujen tomaattien päälle ja aateloi lämpimällä kastikkeella.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa ja lämmitä. Kastikkeen ei tarvitse olla kiehuvan kuumaa.

Ainekset 

(4 annosta)

Kastike

  • 1 prk
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.