Pekoni-sienipasta

Pekoni-sienipasta

4 annosta   n. 20 min 

Pekoni-sienipasta on syksyn ihanin ja helpoin sesonkiherkku. Pasta valmistuu käden käänteessä ja saa herkullista makua Italian Pekonista ja sienistä.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Valmista pastan kiehuessa kastike: Tiristä suikaloitu pekoni rapeaksi ja nosta talouspaperille. Paista sienet ja sipuli pekonin rasvassa. Sekoita joukkoon pesto ja ranskankerma. Valuta pasta ja yhdistä kastikkeeseen. Murskaa joukkoon jäähtyneet pekonit. Viimeistele basilikalla, mustapippurilla ja parmesanilla.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Italian Pekoni™
  • 200 g sieniä (esim. kantarelleja, herkkutatteja tai rouskuja)
  • 1 kpl sipulia kuutioituna
  • 1 rkl pestoa
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 400 g pastaa (esim. penne, farfalle tai casarecce)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.