Pekoni-sienipasta

Pekoni-sienipasta

Pekoni-sienipasta on syksyn ihanin ja helpoin sesonkiherkku. Pasta valmistuu käden käänteessä ja saa herkullista makua Italian Pekonista ja sienistä.

Pekoni-sienipasta

Arvostele resepti
17 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Italian Pekoni™
  • 200 g sieniä (esim. kantarelleja, herkkutatteja tai rouskuja)
  • 1 kpl sipulia kuutioituna
  • 1 rkl pestoa
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 400 g pastaa (esim. penne, farfalle tai casarecce)

Valmistusohje

Valmista pastan kiehuessa kastike: Tiristä suikaloitu pekoni rapeaksi ja nosta talouspaperille. Paista sienet ja sipuli pekonin rasvassa. Sekoita joukkoon pesto ja ranskankerma. Valuta pasta ja yhdistä kastikkeeseen. Murskaa joukkoon jäähtyneet pekonit. Viimeistele basilikalla, mustapippurilla ja parmesanilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.