Pekoni-timjamileipä

Pekoni-timjamileipä

Pekoni-timjamileipä

Arvostele resepti
1 arvostelu

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 340 g HK Amerikan pekoni
  • 4,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl grahamjauhoja
  • 2 tl hienonnettuja timjaminlehtiä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 1 muna
  • 3 dl piimää

Valmistusohje

  • Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
  • Levitä pekoniviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 15 min. Käännä puolivälissä. Anna jäähtyä ja leikkaa pekonit veitsellä pieneksi rouheeksi. Säästä rasva.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää joukkoon muna, piimä, pekonirouhe ja rasva. Sekoita tasaiseksi.
  • Sirottele leivinpaperin päälle vehnäjauhoja ja kumoa taikina jauhojen päälle. Sirottele jauhoja myös taikinan päälle ja muotoile taikina päälle uunipellille.
  • Paista leipä uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes leipä on kauniin ruskea.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.