Pekoni-timjamileipä

Pekoni-timjamileipä

annosta  

Valmistusohje

  • Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
  • Levitä pekoniviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 15 min. Käännä puolivälissä. Anna jäähtyä ja leikkaa pekonit veitsellä pieneksi rouheeksi. Säästä rasva.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää joukkoon muna, piimä, pekonirouhe ja rasva. Sekoita tasaiseksi.
  • Sirottele leivinpaperin päälle vehnäjauhoja ja kumoa taikina jauhojen päälle. Sirottele jauhoja myös taikinan päälle ja muotoile taikina päälle uunipellille.
  • Paista leipä uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes leipä on kauniin ruskea.

Ainekset 

( annosta)
  • 340 g HK Amerikan pekoni
  • 4,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl grahamjauhoja
  • 2 tl hienonnettuja timjaminlehtiä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 1 muna
  • 3 dl piimää
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.