Pekonia, jokirapua ja herneitä

Pekonia, jokirapua ja herneitä

Pekonia, jokirapua ja herneitä

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g tagliatellea
  • 170 g HK Amerikan pekoni®
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 rkl voita
  • 100 g herneitä
  • 100 g ravunpyrstöjä
  • 1 dl rapujen lientä
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa
  • nippu lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

  • Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kuutioi sipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi.
  • Suikaloi pekoni ja ruskista pannulla.
  • Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulit – pyörittele pannulla 2 minuuttia.
  • Kaada joukkoon valkoviini ja anna kiehua 1 minuutti.
  • Lisää pannulle loput ainekset, anna kiehahtaa.
  • Lisää keitetty pasta ja hienonnettu persiljaa - pyörittele 1 minuutti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.