Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa

Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa

annosta  

Valmistusohje

  • Paista pekonilastut rapeiksi pannulla. Nosta lastut talouspaperin päälle jäähtymään ja jätä rasva pannulle.
  • Kuumenna toinen paistinpannu ja lisää siihen pähkinät voi ja sokeri. Sekoittele viitisen minuuttia, varo ettei pala! Siirrä karamellisoituneet pähkinät leivinpaperille jäähtymään.
  • Kuumenna pekonipannu uudelleen ja lisää mangolohkot pannulle. Kääntele varovasti n. 5 min, kunnes lohkot ovat hieman ruskistuneet.
  • Asettele pinaatinlehdet vadille. Nostele pinaatin päälle persikanlohkot, pekonilastut, juustomuru ja pähkinät.
  • Vimeistele balsamicosiirapilla

Ainekset 

( annosta)
  • 150 g HK Amerikan Pekoni® Lastu
    1 mango kuorittuna ja lohkoina
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 2 tl voita
  • 2 tl sokeria
  • 100 g babypinaattia
  • 1 dl murustettua kovaa sinihomejuustoa
  • 2 rkl valmista balsamicosiirappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.