
Pekonia, mangoa ja sinihomejuustoa
Valmistusohje
- Paista pekonilastut rapeiksi pannulla. Nosta lastut talouspaperin päälle jäähtymään ja jätä rasva pannulle.
- Kuumenna toinen paistinpannu ja lisää siihen pähkinät voi ja sokeri. Sekoittele viitisen minuuttia, varo ettei pala! Siirrä karamellisoituneet pähkinät leivinpaperille jäähtymään.
- Kuumenna pekonipannu uudelleen ja lisää mangolohkot pannulle. Kääntele varovasti n. 5 min, kunnes lohkot ovat hieman ruskistuneet.
- Asettele pinaatinlehdet vadille. Nostele pinaatin päälle persikanlohkot, pekonilastut, juustomuru ja pähkinät.
- Vimeistele balsamicosiirapilla
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu 150 g
1 mango kuorittuna ja lohkoina
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 2 tl voita
- 2 tl sokeria
- 100 g babypinaattia
- 1 dl murustettua kovaa sinihomejuustoa
- 2 rkl valmista balsamicosiirappia
