Pekonia, Nutellaa ja banaania

Pekonia, Nutellaa ja banaania

Pekonia, Nutellaa ja banaania

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 170 g HK Amerikan pekoni®
  • 2 banaania
  • 4 tortillalettua (medium koko)
  • 4 rkl Nutellaa
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

  • Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa.
  • Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
  • Leikkaa kuoritut banaanit viipaleiksi ja pekonit pieneksi rouheeksi.
  • Sivele tortillalettujen toiset puolet Nutellalla.
  • Ripottele Nutellan päälle pekonirouhe.
  • Asettele banaaniviipaleet kahdelle tortillaletulle ja nosta loput kaksi tortillaa päälle – pekonipuoli alaspäin. Painele kevyesti.
  • Sulata kuumalla pannulla hieman voita ja paista tortillat yksi kerrallaan molemmin puolin, n. 30s per puoli, kunnes pinta on riskistunut.
  • Anna hetki jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.