Pekonia, Nutellaa ja banaania

Pekonia, Nutellaa ja banaania

annosta  

Valmistusohje

  • Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa.
  • Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
  • Leikkaa kuoritut banaanit viipaleiksi ja pekonit pieneksi rouheeksi.
  • Sivele tortillalettujen toiset puolet Nutellalla.
  • Ripottele Nutellan päälle pekonirouhe.
  • Asettele banaaniviipaleet kahdelle tortillaletulle ja nosta loput kaksi tortillaa päälle – pekonipuoli alaspäin. Painele kevyesti.
  • Sulata kuumalla pannulla hieman voita ja paista tortillat yksi kerrallaan molemmin puolin, n. 30s per puoli, kunnes pinta on riskistunut.
  • Anna hetki jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Ainekset 

( annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.