Pekonia, Nutellaa ja banaania

Pekonia, Nutellaa ja banaania

Pekonia, Nutellaa ja banaania

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 170 g HK Amerikan pekoni®
  • 2 banaania
  • 4 tortillalettua (medium koko)
  • 4 rkl Nutellaa
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

  • Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa.
  • Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
  • Leikkaa kuoritut banaanit viipaleiksi ja pekonit pieneksi rouheeksi.
  • Sivele tortillalettujen toiset puolet Nutellalla.
  • Ripottele Nutellan päälle pekonirouhe.
  • Asettele banaaniviipaleet kahdelle tortillaletulle ja nosta loput kaksi tortillaa päälle – pekonipuoli alaspäin. Painele kevyesti.
  • Sulata kuumalla pannulla hieman voita ja paista tortillat yksi kerrallaan molemmin puolin, n. 30s per puoli, kunnes pinta on riskistunut.
  • Anna hetki jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.