
Pekonia, Nutellaa ja banaania
Valmistusohje
- Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa.
- Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
- Leikkaa kuoritut banaanit viipaleiksi ja pekonit pieneksi rouheeksi.
- Sivele tortillalettujen toiset puolet Nutellalla.
- Ripottele Nutellan päälle pekonirouhe.
- Asettele banaaniviipaleet kahdelle tortillaletulle ja nosta loput kaksi tortillaa päälle – pekonipuoli alaspäin. Painele kevyesti.
- Sulata kuumalla pannulla hieman voita ja paista tortillat yksi kerrallaan molemmin puolin, n. 30s per puoli, kunnes pinta on riskistunut.
- Anna hetki jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g
- 2 banaania
- 4 tortillalettua (medium koko)
- 4 rkl Nutellaa
- 1 rkl voita
