Pekonia, omenaa ja vadelmaa

Pekonia, omenaa ja vadelmaa

Pekonia, omenaa ja vadelmaa

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
4 annosta |

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Vadelmamajoneesi:


200g pakastevadelmia
2 tl sokeria
1,5 dl majoneesia

Omenatartar:

1 omena pieninä kuutioina
2 tl omenaviinietikkaa
1 rkl sokeria

Parmesaanilastut:

50 g parmesaania hienoksi raastettuna

Valmistusohje

Vadelmamajoneesi

  • Keitä vadelmia ja sokeria pienessä vesitilkassa 2-3 minuuttia sekoitellen.
  • Siivilöi siemenet pois ja anna jäähtyä.
  • Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja siirrä jääkaappiin.

Omenatartar

  • Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja siirrä jääkaappiin.

Parmesaanilastut

  1. Tee parmesaaniraasteesta pieniä kekoja uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa 5-6 minuuttia, kunnes juusto on kokonaan sulanut ja hieman ruskistunut.
  3. Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään ja leikkaa veitsellä suupaloiksi.
  4. Asettele pekonipaloille omenatartaria ja murra parmesanlastuista paloja päälle. Kruunaa vadelmamajoneesilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.