Pekonia, pähkinää ja jäätelöä

Pekonia, pähkinää ja jäätelöä

annosta  

Valmistusohje

  • Liota pekoniviipaleita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Näin niistä poistuu hieman suolaa.
  • Paahda pähkinöitä pannulla ilman rasvaa n. 5 min välillä sekoitellen. Siirrä pähkinät jäähtymään.
  • Nosta pekonit vedestä ja paista pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
  • Rouhi jäähtyneet pähkinät ja pekonit veitsellä pieneksi rouheeksi.
  • Sekoita pähkinät ja pekonit hieman pehmenneeseen jäätelöön ja tarjoile.

Ainekset 

( annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.