Pekonia, valkosipulia ja sitruunaa

Pekonia, valkosipulia ja sitruunaa

annosta  

Valmistusohje

  • Valuta kikherneet, säästä liemi.
  • Mittaa kaikki ainekset kapeaan ja korkeareunaiseen astiaan ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi.
  • Lisää kikherneiden lientä vähitellen, kunnes tahna on suunnilleen pehmisjäätelön paksuista.

Tarjoile rapeaksi paahdetun maalaisleivän kanssa.

Ainekset 

( annosta)
  • n. 300 g kypsiä kikherneitä liemessään
  • 1 rkl tahinia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 sitruunankuori raastettuna
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 170 g HK Amerikan pekoni® rapeaksi paistettuna (myös rasva)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.