Pekonia, valkosipulia ja sitruunaa

Pekonia, valkosipulia ja sitruunaa

Pekonia, valkosipulia ja sitruunaa

Arvostele resepti
2 arvostelua

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • n. 300 g kypsiä kikherneitä liemessään
  • 1 rkl tahinia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 sitruunankuori raastettuna
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 170 g HK Amerikan pekoni® rapeaksi paistettuna (myös rasva)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Valuta kikherneet, säästä liemi.
  • Mittaa kaikki ainekset kapeaan ja korkeareunaiseen astiaan ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi.
  • Lisää kikherneiden lientä vähitellen, kunnes tahna on suunnilleen pehmisjäätelön paksuista.

Tarjoile rapeaksi paahdetun maalaisleivän kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.