Pekoniburgeri

Pekoniburgeri

4 annosta annosta   n. 20 min  Laktoositon

Tämän pekoniburgerin salaisuus piilee pihvissä. Pekoni on nimittäin piilotettu pihvimassaan antamaan mehevyyttä ja ryhtiä burgeripihville. Nyt siis grilli kuumaksi, ystävät pöydän ääreen ja mahtavat pekoniburgerit tarjolle.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Jaa jauheliha neljään osaan ja muotoile pihveiksi. Grillaa pihvit kuumassa grillissä kypsiksi, n. 4 min per puoli. Asettele loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi juustoviipaletta ja anna niiden hieman sulaa.

Paahda halkaistut sämpylät leikkuupinnoiltaan kevyesti grillissä – varo ettei pala! Sivele bbq-kastiketta ja sinappia sämpylöiden paahdetuille pinnoille. Täytä hampurilaiset sipulirenkailla ja grillatuilla pihveillä.

Kokeile halutessasi reseptiin myös HK Jauheliha tomaatti-basilikaa, joka on tuotteena yhtä helppokäyttöinen kuin HK Jauheliha savupekoni. Mikäli jäät kuitenkin kaipaamaan pekonin makua, paista burgerin väliin pari siivua lempipekoniasi. 

Ainekset 

(4 annosta annosta)

600 g HK Jauheliha savupekoni
8 viipaletta cheddaria
1 dl valmista bbq-kastiketta
½ dl väkevää sinappia, esim. French’s Yellow mustard
1 punasipuli ohuina renkaina
4 hampurilaissämpylää

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.