Pekoniburgeri

Pekoniburgeri

4 annosta annosta   n. 20 min  Laktoositon

Tämän pekoniburgerin salaisuus piilee pihvissä. Pekoni on nimittäin piilotettu pihvimassaan antamaan mehevyyttä ja ryhtiä burgeripihville. Nyt siis grilli kuumaksi, ystävät pöydän ääreen ja mahtavat pekoniburgerit tarjolle.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kuutio ja paista pekoni rapsakaksi pannulla. Valuta enin rasva pois ja sekoita jauhelihan kanssa. Jaa jauheliha-pekonimassa neljään osaan ja muotoile pihveiksi. Grillaa pihvit kuumassa grillissä kypsiksi, n. 4 min per puoli. Mauta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Asettele loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi juustoviipaletta ja anna niiden hieman sulaa.

Paahda halkaistut sämpylät leikkuupinnoiltaan kevyesti grillissä – varo ettei pala! Sivele bbq-kastiketta ja sinappia sämpylöiden paahdetuille pinnoille. Täytä hampurilaiset sipulirenkailla ja grillatuilla pihveillä.

 

Ainekset 

(4 annosta annosta)

2 pkt HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa

1 pkt Amerikan Pekoni® Original 170 g
8 viipaletta cheddaria
1 dl valmista bbq-kastiketta
½ dl väkevää sinappia, esim. French’s Yellow mustard
1 punasipuli ohuina renkaina
4 hampurilaissämpylää

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.