Pekonigrissinit grillissä

Pekonigrissinit grillissä

4 annosta   n. 60 min  Laktoositon Maidoton

Grillipekoni vartaassa on jo sellaisenaan grillattuna mahtava herkku, mutta kannattaa kokeilla lisätä vartaisiin leipätaikinaa, jolloin lopputuloksena on vieläkin mahtavampi herkku!

Valmistusohje

(n. 60 min)

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen (42 °C) ja anna hiivan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Vaivaa joukkoon vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa joukkoon myös öljy. Anna taikinan levätä puolisen tuntia. Kieritä pekonit "paksuiksi" spiraaleiksi varrastikkuihin ja grillaa niihn kaunis väri. Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja leikkaa veitsellä levystä parin sentin levyisiä pitkiä suikaleita. Kääri taikinasuikaleet grillattujen pekonivartaiden ympärille ja grillaa vielä taikina kypsäksi, noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original suurpakkaus 340 g

Leipätaikina

1 dl vettä
0.5 tl kuivahiivaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl rypsiöljyä

Lisäksi:

liotettuja varrastikkuja

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä