Pekonigrissinit grillissä

Pekonigrissinit grillissä

4 annosta   n. 60 min  Laktoositon Maidoton

Grillipekoni vartaassa on jo sellaisenaan grillattuna mahtava herkku, mutta kannattaa kokeilla lisätä vartaisiin leipätaikinaa, jolloin lopputuloksena on vieläkin mahtavampi herkku!

Valmistusohje

(n. 60 min)

Sekoita hiiva tropiikinlämpöiseen veteen (42 °C) ja anna hiivan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Vaivaa joukkoon vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa joukkoon myös öljy. Anna taikinan levätä puolisen tuntia ja grillaa sillä aikaa pekonivartaat kauniin ruskeiksi. Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja leikkaa veitsellä levystä parin sentin levyisiä pitkiä suikaleita. Kääri taikinasuikaleet grillattujen pekonivartaiden ympärille ja grillaa vielä taikina kypsäksi, noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Ainekset 

(4 annosta)

Leipätaikina

  • 1 dl vettä
  • 0.5 tl kuivahiivaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.