Pekonigrissinit grillissä

Pekonigrissinit grillissä

Grillipekoni vartaassa on jo sellaisenaan grillattuna mahtava herkku, mutta kannattaa kokeilla lisätä vartaisiin leipätaikinaa, jolloin lopputuloksena on vieläkin mahtavampi herkku!

Pekonigrissinit grillissä

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Leipätaikina

  • 1 dl vettä
  • 0.5 tl kuivahiivaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

Sekoita hiiva tropiikinlämpöiseen veteen (42 °C) ja anna hiivan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Vaivaa joukkoon vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa joukkoon myös öljy. Anna taikinan levätä puolisen tuntia ja grillaa sillä aikaa pekonivartaat kauniin ruskeiksi. Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja leikkaa veitsellä levystä parin sentin levyisiä pitkiä suikaleita. Kääri taikinasuikaleet grillattujen pekonivartaiden ympärille ja grillaa vielä taikina kypsäksi, noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.