Pekoniherkut grillistä

Pekoniherkut grillistä

Pekoni on monikäyttöinen herkku joka toimii loistavasti myös grillissä! Tutut grillattavat saa lisää makua ja mehevyyttä herkullisesta pekonikääreestä. Mielikuvitus on vaan rajana, mihin kaikkeen grilliruokaan pekonia voi hyödyntää. Tässä muutamia vinkkejä, grillaa ja nauti!

Pekoniherkut grillistä

Arvostele resepti
12 arvostelua
Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa vihreän parsan kova kanta pois ja halutessasi kuori parsa kevyesti. Kääräise pekoniin ja grillaa rapeaksi.

Kokeile grillissä pekoniperunoita! Tee raakoihin perunoihin syviä viiltoja, mausta makusi mukaan, kääri pekoniin ja grillaa kypsiksi. Voit myös ensin esikeittää perunoita, jolloin ne kypsyvät nopeammin grillissä.

Makea ananas ja pekoni käyvät hyvin yhteen. Kokeile myös marinoida ananakset ensin korianterin, valkosipulin ja chilin kanssa.

Pekoniin kääritty ja grillattu jauheliha- tai fileepihvi on astetta näyttävämpi, mehukkaampi ja maukkaampi!

Lisää vinkkejä ja reseptejä pekonille löytyy täältä!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.