Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

Pekoniin käärittyä possun sisäfileetä, vuohenjuustoa ja paahdettua punajuurta

6 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Oldies but goldies. Pekoniin kääritty possun sisäfilee ja paahdetut punajuuret vuohenjuuston kera ovat tuttuja herkkuja jo esihistoriallisilta ajoilta. Vaan eipä hätää, maistuvat ne ihan yhtä hyvälle tänäkin päivänä.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Sekoita lohkottu punajuuri, suola, mustapippuri ja rypsiöljy uunivuoassa. Hiero mausteet sisäfileen pintaan ja kääri pekonit ympärille. Aseta filee punajuurten päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes sisälämpö on 68 astetta. Ota filee pois uunista ja laita folioon vetäytymään.

Nosta uunin lämpö 225 asteeseen ja murusta juusto punajuurten päälle. Jatka paahtamista, kunnes vuohen juusto alkaa saamaan väriä ja punajuuret ovat napakan kypsiä.

Ainekset 

(6 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g

HK Amerikan Pekoni® Original suurpakkaus
1 rkl korianterinsiemeniä jauhettuna
rouhittua mustapippuria
suolaa

Paahdettu punajuuri ja vuohenjuustoa:

600 g punajuurta kuorittuna ja lohkottuna
5 rosmariinin oksaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
½ dl rypsiöljyä
200 g vuohenjuustoa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.