Pekonin paistaminen uunissa

Pekonin paistaminen uunissa

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Suurempi määrä pekonia kannattaa paistaa pannun sijaan uunissa. Näin vältyt hellan ääressä seisoskelulta ja käryäkin syntyy vähemmän.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Peitä uunipelti leivinpaperilla ja asettele pekonit vierekkäin paperille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja nosta pekonit hetkeksi talouspaperin päälle kuivumaan.

Nauti paistettu, rapea pekoni vaikkapa osana viikonlopun herkullista aamiaista tai käytä ruoanlaittoon. Tutustu herkullisiin pekoniresepteihimme.

 

 



Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.