Pekoninen karjalanpaisti

Pekoninen karjalanpaisti

Pekoni ja värikkäät juurekset antavat karjalanpaistille lisää luonnetta, ulkonäköä ja makua. Tämä ruokaisampi versio perinneherkusta tarvitsee seurakseen vain keitetyt perunat. Kokeile myös perinteistä karjalanpaistia sekä täysin uudella tavalla tehtyä karjalan karkkipossua

Pekoninen karjalanpaisti

Arvostele resepti
7 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 5 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Ruskista pekonilastut padassa omassa rasvassaan. Lisää lihakuutiot pataan ja anna niiden ruskistua kunnolla.

Lisää joukkoon juureskuutiot, sipulilohkot ja mausteet. Lisää sen verran vettä, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Peitä kannella ja hauduta 80–90-asteisessa uunissa yön yli tai 150-asteisessa uunissa 4-5 tuntia, kunnes liha on mureaa.

Tarjoile pekonisen karjalanpaistin kanssa keitettyjä perunoita ja suolakurkkuja.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.