Pekoninen possu-suppilovahverokastike

Pekoninen possu-suppilovahverokastike

4 annosta   n. 45 min 

Erilaiset lihapadat ovat syksyn ja talven suosikkiruokia. Tämä täyteläinen possukastike saa upeaa makua pekonista ja suppilovahveroista eikä vaadi usean tunnin hauduttelua.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Ota lihasuikaleet ja pekoni huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa pekoni paloiksi ja laita pataan. Paista rapeaksi. Lisää lihasuikaleet joukkoon ja paista väri kauttaaltaan pintaan. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Lisää joukkoon putsatut suppilovahverot. Kääntele hetki. Lisää myös valutetut hillosipulit, tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettu chilipaprika, tomaattipyree ja valutetut pavut. Kiehauta.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia. Lisää smetana ja kuumenna. Tarkista maku.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 4 dl suppilovahveroita
  • 1 prk hillosipuleita
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl chilipaprikaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 tlk kidneypapuja (tai muita kypsiä papuja)
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 100 g smetanaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.